Herontdek innerlijke rust en schoonheid.

Kom volledig tot rust met onze luxueuze Hairspa & Facials. Laat stress en spanning achter terwijl je geniet van holistische behandelingen die je innerlijke balans herstellen en je natuurlijke schoonheid versterken.

Holistische Ontspanning

Combineer hoofdhuid- en gezichtsmassages voor ultieme rust.

Op maat gemaakte behandelingen

Persoonlijke behandelingen afgestemd op jouw specifieke hoofdhuid- en haarbehoeften.

Premium Ingrediënten

We gebruiken biologische oliën en kruiden van de hoogste kwaliteit.

Japanese Headspa & Facials

Complete Zen & Japanese Facelift Massage €120

De behandeling duurt 90 minuten

Geniet tijdens je hairspa ook van een ontspannende gezichtsmassage waarbij contouren en spieren in je gezicht strakker worden. Regelmatig een gezichtmassage zorgt voor een stralende en strakkere huid. Bij het masseren wordt vocht verwijderd waardoor je jukbeenderen en kaaklijnen geaccentueerd worden. De Japanse facelift massage stimuleert de bloedsomloop en zuurstofcirculatie, waardoor je huid er vol, rozig en jonger uitziet. Een echte glow voor je gezicht! Na de massage wordt je huid gereinigd en krijg je een ontspannende en voedende gezichtsmasker. Verder geniet je van heerlijke hoofdmassages terwijl het gezichtsmasker je huid voedt. De Hairspa treatment is verder hetzelfde als de Complete Zen.

Ultra Zen& Japanese Facelift Massage €165

De behandeling duurt 120 minuten

Wil je jezelf helemaal in de watten leggen dan is deze behandeling voor jou. Extra lang genieten van een hairspa behandeling inclusief een gezichtsbehandeling is uniek in onze hairspa.

Geniet tijdens je hairspa ook van een ontspannende gezichtsmassage waarbij contouren en spieren in je gezicht strakker worden. Regelmatig een gezichtmassage zorgt voor een stralende en strakkere huid. Bij het masseren wordt vocht verwijderd waardoor je jukbeenderen en kaaklijnen geaccentueerd worden. De Japanse facelift massage stimuleert de bloedsomloop en zuurstofcirculatie, waardoor je huid er vol, rozig en jonger uitziet. Een echte glow voor je gezicht! Na de massage wordt je huid gereinigd en krijg je een ontspannende en voedende gezichtsmasker. Verder geniet

je van heerlijke hoofdmassages terwijl het gezichtsmasker je huid voedt. De Hairspa treatment is verder hetzelfde als de Ultra Zen.

Hairscalp Dilemma & Japanese Facelift Massage €140

De behandeling duurt 105 minuten

Wil je werken aan een schone hoofdhuid en langer genieten van een behandeling inclusief een gezichtmassage? Dan is deze behandeling voor jou.

Geniet tijdens je hairspa ook van een ontspannende gezichtsmassage waarbij contouren en spieren in je gezicht strakker worden. Regelmatig een gezichtmassage zorgt voor een stralende en strakkere huid. Bij het masseren wordt vocht verwijderd waardoor je jukbeenderen en kaaklijnen geaccentueerd worden. De Japanse facelift massage stimuleert de bloedsomloop en zuurstofcirculatie, waardoor je huid er vol, rozig en jonger uitziet. Een echte glow voor je gezicht! Na de massage wordt je huid gereinigd en krijg je een ontspannende en voedende gezichtsmasker. Verder geniet je van heerlijke hoofdmassages terwijl het gezichtsmasker je huid voedt. De Hairspa treatment is verder hetzelfde als de Hairscalp Dilemma.

Organic Hot Oil Treatment & Japanese Facelift Massage €180

De behandeling duurt 120 minuten

Alle verwennerij die we bieden in onze Hairspa zit in dit pakket! Je geniet maar liefst twee uur lang van intense hoofd- nek en schoudermassages. Ook je handen en armen krijgen extra liefde en ontspanning.

Geniet tijdens je hairspa ook van een ontspannende gezichtsmassage waarbij contouren en spieren in je gezicht strakker worden. Regelmatig een gezichtmassage zorgt voor een stralende en strakkere huid. Bij het masseren wordt vocht verwijderd waardoor je jukbeenderen en kaaklijnen geaccentueerd worden. De Japanse facelift massage stimuleert de bloedsomloop en zuurstofcirculatie, waardoor je huid er vol, rozig en jonger uitziet. Een echte glow voor je gezicht! Na de massage wordt je huid gereinigd en krijg je een ontspannende en voedende gezichtsmasker. Verder geniet je van heerlijke hoofdmassages terwijl het gezichtsmasker je huid voedt. De Hairspa is verder hetzelfde als de Organic Hot Oil treatment .

Je verlaat de hairspa met glanzend haar en een glow op je gezicht.

Wat klanten van ons vinden

Ik had voor moederdag een duobehandeling gewonnen bij Mayazen. Wat hebben mijn dochter en ik genoten van dit zenmoment. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan, ik voel mij ontspannen en relax na de behandeling. Een topbehandeling hebben wij gehad en wij gaan zeker terugkomen bij Mayazen.
 
J.K
Vandaag mijn headspa behandeling gehad bij Mayazen hairspa, wat heb ik 90 min ontzettend genoten! Het was echt boven verwachtingen heerlijk relaxen, je komt echt tot rust en je kan even alle dagelijkse stress en sleur los laten. Je wordt ontzettend fijn geholpen, en op je gemak gesteld. Van te voren een kleine informatie met wat er gaat gebeuren, en daarna ogen dicht en helemaal tot rust komen. Iedereen zou zo’n behandeling voor zich zelf moeten gunnen wat mij betreft. Ik kom zeker terug!! Bedankt voor de fijne en super heerlijke headspa behandeling! Liefs Ikram
 
Ikram Gh
10/10 aanbeveling! Van begin tot eind ben ik heerlijk tot rust gekomen. Ik ben bij haar terechtgekomen omdat ze heerlijke taarten maakt maar wauw. Dit is echt cadeau dat je jezelf moet geven. Neem een dag vrij en ga bij haar langs. De verzorging, massage en de ontspannende salon is een reden voor mij om terug te gaan. Je voelt ook echt dat Maryam het met liefde doet.
 
Maria Meyer