Ervaar Ultieme Ontspanning met een Japanese Hairspa

Geef je haar en hoofdhuid de zorg die ze verdienen met onze luxe Japanese hairspa bij Mayazen. Ontspan volledig en revitaliseer je haar

Diepe Ontspanning

Onze behandelingen stimuleren drukpunten en verbeteren doorbloeding naar haarzakjes.

Premium Ingrediënten

We gebruiken biologische oliën en kruiden van de hoogste kwaliteit.

Op Maat Gemaakte Zorg

Persoonlijke behandelingen afgestemd op jouw specifieke hoofdhuid- en huidbehoeften.

Japanese Hairspa Treatments (Woman Only)

Het haar vooraf niet wassen om de staat van de hoofdhuid te kunnen beoordelen. Extensions, ingevlochten haren en wave behandelen wij niet.

Complete Zen € 75

Behandeling duurt 60 minuten

Kom volledig tot rust met onze ontspannende hoofdhuid massage waarbij drukpunten zachtjes gestimuleerd worden en de doorbloeding naar de haarzakjes verbetert. Dit is de manier om te ontladen van stress en spanningen in het hoofd en nek gedeelte.

Tijdens de behandeling worden je hoofd, nek en schouders heerlijk gemasseerd met warme kokosolie en zeepschuim. Je hoofdhuid wordt lekker gescrubd en grondig gereinigd. Tussendoor ervaar je een oase van rust van de warme waterfontein en de lichte stoom die vrij komt van de water steamer. Wij eindigen de behandeling met een voedende haarmasker.

Incl het droog föhnen van het haar (voor model föhnen kies Blowdry in het menu).

Ultra Zen €120

Behandeling duurt 90 minuten

Wil je heerlijk tot rust komen met een heerlijke hairspa inclusief een ontspanningsmassage? Dan is deze behandeling voor jou. Tijdens deze behandeling geniet je van een hairspa behandeling met als extra een ontspanningmassage voor je schouders, armen en handen. Ook geniet je van een extra lange hoofdmassage tijdens deze behandeling.

Ontspanningsmassages verminderen spanningen en kalmeren de geest. Het helpt preventief tegen stress en helpt voorkomen dat spanningen zich opbouwen in het lichaam. Een ontspanningsmassage helpt bij spieren die harder en strakker zijn. Je voelt na één behandeling al een verbetering.

De hairspa is verder hetzelfde als de Complete Zen treatment.

Hair Scalp Dilemma € 95

Behandeling duurt 75 minuten.

Deze behandeling is geschikt als je wilt werken aan een gezonde hoofdhuid. Speciaal voor problemen zoals roos, schilfers, droge of vettige hoofdhuid. Met de hoofdhuidscan bekijken we welk probleem je hoofdhuid heeft en afhankelijk van de uitkomst krijg je een behandeling die het best bij je aansluit. Tijdens de behandeling krijgt je hoofdhuid een detox en een lekkere scrub. Door de water steamer trekt de detox goed in je hoofdhuid waarna je hoofdhuid lekker wordt gewassen en gemasseerd. Je schouders en nek worden met schuimende zeep en warme kokosolie gemasseerd. Tussendoor ervaar je een oase van rust van de warme waterfontein die over je hoofd sprenkelt. De behandeling eindigt met een voedende haarmasker.

Incl droog föhnen van het haar (voor model föhnen kies Blowdry in het menu)

Organic Hot Oil treatment €135

Behandeling duurt 90 minuten

Ervaar de kracht van biologische kruiden en olie. Heb jij een droge hoofdhuid, droog, pluizig haar of wil je je haren een goede boost en glans geven dan is deze Organic Hot Oil treatment voor jou. Tijdens deze behandeling zullen we jou hoofdhuid en haren masseren met kokos-, jojoba- of rozemarijnolie dat diep in het haar doordringt en het haar intens hydrateert en voedt. Tijdens deze behandeling worden je haren en hoofdhuid heerlijk onder een stoomkap gezet zodat de olie goed intrekt in de haren en hoofdhuid. Daarna worden je haren grondig twee keer gewassen om alle olie uit je haren te krijgen. Tussendoor krijg je heerlijke massages voor je nek en schouders met warme kokosolie en zeepschuim.

De gouden waterfontein sprenkelt warme waterstralen over je hoofd en haar. De behandeling eindigen we met een intensieve haarmasker.

Inclusief extra massage voor je schouders, armen en handen.

Incl droogföhnen van het haar (voor model föhnen kies Blodry in het menu)

Wat klanten van ons vinden

Ik had voor moederdag een duobehandeling gewonnen bij Mayazen. Wat hebben mijn dochter en ik genoten van dit zenmoment. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan, ik voel mij ontspannen en relax na de behandeling. Een topbehandeling hebben wij gehad en wij gaan zeker terugkomen bij Mayazen.
 
J.K
Vandaag mijn headspa behandeling gehad bij Mayazen hairspa, wat heb ik 90 min ontzettend genoten! Het was echt boven verwachtingen heerlijk relaxen, je komt echt tot rust en je kan even alle dagelijkse stress en sleur los laten. Je wordt ontzettend fijn geholpen, en op je gemak gesteld. Van te voren een kleine informatie met wat er gaat gebeuren, en daarna ogen dicht en helemaal tot rust komen. Iedereen zou zo’n behandeling voor zich zelf moeten gunnen wat mij betreft. Ik kom zeker terug!! Bedankt voor de fijne en super heerlijke headspa behandeling! Liefs Ikram
 
Ikram Gh
10/10 aanbeveling! Van begin tot eind ben ik heerlijk tot rust gekomen. Ik ben bij haar terechtgekomen omdat ze heerlijke taarten maakt maar wauw. Dit is echt cadeau dat je jezelf moet geven. Neem een dag vrij en ga bij haar langs. De verzorging, massage en de ontspannende salon is een reden voor mij om terug te gaan. Je voelt ook echt dat Maryam het met liefde doet.
 
Maria Meyer

Volg ons op social media