Ontdek Onze Exclusieve Massage Behandelingen

Verwen jezelf met onze unieke massages, speciaal ontworpen om jouw ontspanning naar een hoger niveau te tillen.

Integrale Wellness

Combineer onze massages met de Japanse Hairspa Treatment voor een volledige wellness-ervaring van top tot teen

Directe Resultaten

Onze massages verbeteren onmiddellijk je huidtextuur en laten je stralen na elke sessie.

Diepe Ontspanning

Ervaar een ongeëvenaarde ontspanning door de combinatie van warme kokosolie en gespecialiseerde massagetechnieken.

Mayazen Exclusive Signature Massages

Enkel te boeken in combinatie met de Japanse Hairspa Treatment

Japanse facelift massage € 40

Behandeling duurt 35 minuten
 
Enkel te boeken in combinatie met de Japanse Hairspa treatment. Ontspannende gezichtsmassage waarbij contouren en spieren in je gezicht strakker worden. Een workout maar dan voor je gezicht. De Japanse facelift massage stimuleert de bloedsomloop en zuurstofcirculatie, waardoor je huid er vol, rozig en jonger uitziet. Een echte glow voor je gezicht!
Inclusief milde reinigng en ontspannende gezichtsmasker.

Hands & Arms € 10

Behandeling duurt 10 minuten
Maak je japanse hair spa treatment extra ontspannen met een massage. Terwijl je hoofdhuid en haren gestoomd onder de stoomkap geniet je van een massage met warme kokosolie voor je handen en armen. Alleen te boeken i.c.m. de Japanse hairspa treatment

Wat klanten van ons vinden

Ik had voor moederdag een duobehandeling gewonnen bij Mayazen. Wat hebben mijn dochter en ik genoten van dit zenmoment. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan, ik voel mij ontspannen en relax na de behandeling. Een topbehandeling hebben wij gehad en wij gaan zeker terugkomen bij Mayazen.
 
J.K
Voor haar verjaardag heb ik mijn vriendin een gift card van Mayazen gegeven. De manier waarop de gift card verpakt was, was al een presentatie op zich! Nadat ze daar geweest was, kon ze niet stoppen met praten over hoe geweldig het was. Ik ben gewoon jaloers dat het alleen voor vrouwen is.
 
O. Demnati
10/10 aanbeveling! Van begin tot eind ben ik heerlijk tot rust gekomen. Ik ben bij haar terechtgekomen omdat ze heerlijke taarten maakt maar wauw. Dit is echt cadeau dat je jezelf moet geven. Neem een dag vrij en ga bij haar langs. De verzorging, massage en de ontspannende salon is een reden voor mij om terug te gaan. Je voelt ook echt dat Maryam het met liefde doet.
 
Maria Meyer
Dit was mijn eerste hairspa behandeling ooit. Eerst heeft Maryam de scan gedaan en daarna de behandeling. Ik voelde me meteen ontspannen en na afloop heb ik nog even na kunnen genieten met een kopje thee en gebak. Het belangrijkste vond ik de service en de hygiene.
 
Afa Alt